HOME  |   NIEUWS  |   PROGRAMMA  |   STARTLIJSTEN  |   UITSLAGEN  |   FOTOALBUM  |   GASTENBOEK  |   CONTACT


24-04-2015 Opbouw van het terrein is begonnen

Op donderdagavond is er begonnen met het opbouwen van het terrein. Rond de klok van half zeven kwam een grote groep vrijwilligers na elkaar op het terrein om te helpen met het opbouwen van het terrein. Alle hekken zijn rondom het terrein en de banen geplaatst. Hierbij is iets aan de indeling veranderd. Voor de doorgang voor het publiek achter de banen lans hebben extra grond van 'boer' Theunissen beschikbaar gesteld gekregen, zodat er achter de grondwallen extra vrije ruimte is ontstaan. Hiervoor onze hartelijke dank! Hier komen dan a.s. vrijdag de LED-schermen te staan. Ook het Parc Ferme hebben we iets groter gemaakt, zodat er iets meer ruimte is ontstaan voor het opstellen van de diverse klassen.

 

Ook allerlei kleinere klusjes zijn ondertussen uitgevoerd. De Stelconplaten voor de weegbrug liggen ondertussen netjes op zijn plek, de toiletvoorzieningen zijn geplaatst, grondwallen zijn bijgewerkt en de banen zijn door Schriek en HOL BV netjes vlak geschoven, voordat we gaan frezen.

 

Morgen hopen we de banen onderhanden te gaan nemen om deze in optimale conditie te krijgen. Nu zijn beide banen nog heel hard, maar met een beetje extra water erin, hopen we er een mooi taai baantje van te maken! Verder morgen de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' zetten en dan zijn wij er helemaal klaar voor.

 

Met een schuin oog houden we ondertussen ook de weersvoorspellingen in de gaten. Een aantal dagen terug, waren de voorspellingen niet erg gunstig, maar geleidelijk aan wordt het steeds beter. Zoals de voorspellingen nu zijn is er in de ochtend op Koningsdag kans op een buitje, maar blijft de rest van de dag droog. Hopelijk hebben de weerprofeten gelijk....

 

Wordt vervolgd.....Terug naar:

Webdesign: WebThisSign - Barneveld    CMS: BeheerDeSite.nl

SUB-SPONSORS:


SPONSORS: