HOME  |   NIEUWS  |   PROGRAMMA  |   STARTLIJSTEN  |   UITSLAGEN  |   FOTOALBUM  |   GASTENBOEK  |   CONTACT


20-04-2015 Voorbereidingen in volle gang

Na een lange periode van het ontbreken van een update eindelijk weer eens een nieuwsbericht! Dit betekend niet dat er achter en voor de schermen niet hard gewerkt is, verre van dat. Ondertussen zijn de voorbereidingen eigenlijk al weer in de afrondende fase terecht gekomen. Vrijwel alles wat geregeld moet worden voor de wedstrijd is ook geregeld en moet deze week tijdens het opbouwen van het wedstrijdterrein op zijn plaats gaan vallen.

 

Al vorig jaar is er weer begonnen met de voorbereidingen en zijn de benodigde vergunningen aangevraagd. N.a.v. het voorval afgelopen jaar in Haaksbergen, heeft de gemeente ons uitgenodigd voor een constructief gesprek, waarbij vanuit de gemeente ook is meegedacht voor een veilig evenement. Dit is van beide zijden als positief ervaren en inmiddels is de vergunning dan ook binnen. Via deze weg willen we de gemeente Ede dan ook bedanken voor het verlenen van de vergunning en het meedenken voor de organisatie van TPW.

 

Ook op het terrein is inmiddels al het een en ander gebeurd. Zo is meer dan 100 m3 extra grond aangevoerd om de grondwallen na x-aantal jaren weer eens van een extra hoeveelheid grond te voorzien. Komende week zal hiervan door Loonbedrijf L. Rap en Van Omme weer een tweetal mooie grondwallen gemaakt worden. Ook i.v.m. de aangepaste veiligheidsmaatregelen is er inmiddels langs de sport- en supersportbaan een vangrail geplaatst. Deze blijft permanent staan, zodat we ook de komende jaren hier profijt van hebben. Dank aan Jansen Poultry Equipment voor het sponsoren van de palen, waarmee de vangrail tot minimaal 1 meter diepte in de grond is vastgezet.

 

Vorig jaar hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van 1 LED-scherm voor het tonen van de afstanden, uitslagen en extra reclame. Dit is goed bevallen, maar bij een wedstrijd met 2 banen is het niet optimaal om dit op 1 scherm te doen. Daarom zullen er dit jaar dus ook 2 van deze grote schermen komen te staan. Ook bij sponsoren is deze aanvulling goed ontvangen, vanwege de vele publiciteit die hiermee gecreërd kan worden. Dus mocht u nog interesse hebben, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Komende week zal het terrein verder opgebouwd gaan worden en weer helemaal netjes gemaakt worden. De weilandbloter zit al achter de trekker, om het gras weer netjes kort te maken, de materialen voor het terrein (hekken, dixi's etc.) worden in de loop van de week geleverd, zodat dit tegen het einde van de week allemaal op zijn plaats gezet kan worden. Ook gaan we tegen het einde van de week beginnen met het klaar maken van de beide kleibanen, zodat deze a.s. maandag op Koningsdag in optimale conditie klaar liggen, zodat er een mooie wedstrijd verreden kan worden. We gaan onze uiterste best om er twee prima banen neer te leggen.

 

Ondertussen houden we met een schuin ook natuurlijk ook de weersvoorspellingen in de gaten. Naar het zich aan laat zien gaan de bijna zomerse temperaturen iets naar beneden, maar hopelijk houden we mooi droog weer. Maar dat hebben we helaas niet in de hand en gaan we dus vol goede moed afwachten.

 

Wordt vervolgd......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug naar:

Webdesign: WebThisSign - Barneveld    CMS: BeheerDeSite.nl

SUB-SPONSORS:


SPONSORS: