HOME  |   NIEUWS  |   PROGRAMMA  |   STARTLIJSTEN  |   UITSLAGEN  |   FOTOALBUM  |   GASTENBOEK  |   CONTACT


15-09-2011 Banen en terrein bijna gereed

Deze avond met de wederom vele vrijwilligers heeft vooral in het teken gestaan van de banen optimaal prepareren en allerlei zaken op het wedstrijdterrein op de juiste plaats te zetten, wat vandaag door toeleveranciers en sponsoren is aangevoerd.

 

Door de vrijwilligers zijn de WC-units geplaatst, is het terrein opgeruimd en alles nogmaals gecontroleerd of dit volgens plan was opgebouwd. Hier en daar zijn ruimtes afgezet voor de verlichting, mocht het toch laat worden. Het terrein is dus vrijwel geheel klaar op wat kleine details na.

 

De banen liggen er prima bij. Het vochtgehalte in baan 1 was nog aan de lage kant en daar is dus ook water toegevoegd. Nadat afgelopen maandag in de andere baan het vochtgehalte al redelijk op peil was gebracht, bleek deze vandaag juist perfect te zijn. Deze is nogmaals gefreesd en daarna met een vrachtwagen 'gekneed' om een mooie homogene baan te krijgen met veel grip. Volgens ons is dit prima gelukt, maar dat gaat zaterdag blijken. Baan 1 moet dus morgen nog 'nabehandeld' om dezelfde conditie te krijgen, maar met de ervaring van vanavond moet dat geen enkel probleem zijn. Ook omdat het vochtgehalte al op het gewenste niveau is gebracht. Al met al verwachten wij dat er zaterdag twee prima banen liggen, waarop een 'dijk' van een wedstrijd kan worden verreden.

 

Toch kijken we stiekem weer even naar het weer, want de voorspellingen worden alsmaar gunstiger. Zoals het er nu naar uit ziet, zal het komende zaterdag prima weer zijn, waarbij aan het aan het begin van de avond kan betrekken en een enkel bui kan vallen. Wij blijven positief en houden het op een hele dag mooi en droog weer!

 Terug naar:

Webdesign: WebThisSign - Barneveld    CMS: BeheerDeSite.nl

SUB-SPONSORS:


SPONSORS: